Share |

Pentuja

Kasvattaja voi ilmoittaa pentueitaan tälle sivulle osoitteeseen:

bmmwebbi@gmail.com 

Ennen kuin ilmoitat pentuettasi tälle sivulle, pidäthän huolta että kasvattajaruutu on maksettu.

Tarkemmat tiedot kasvattajaruudun maksamiseen löytyy täältä.

Pentueilmoitus on voimassa aina 2kk kerrallaan, jonka jälkeen ilmoitus poistetaan automaattisesti.

Mikäli tarvitset pentue ilmoituksellesi lisäaikaa tai ilmoitus on vanhentunut, otathan yhteyttä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen!

Kasvattajailmoitukseen voit halutessasi liittää 1-2 valinnaista kuvaa, pentueen vanhemmista tai pennuista! 

Ilmoita pentueilmoituksessa linkki vanhempien jalostustietojärjestelmään/sukutauluun, joka liitetään pentueilmoitukseen.

heraaa.jpg

Kuvannut: Juuli Jokela

VAROITUS!

Rotujärjestön tietoon on tullut useampi rotujemme pentuilmoituksen ns. ”kaappaus”, jossa oikeasta nettimyynti-ilmoituksesta on otettu kuvat ja tiedot pentueesta ja lisätty eri yhteystiedot sekä huomattavan edullinen hinta rodun yleiseen tasoon nähden. Pentu pitää maksaa tilille etukäteen, mutta mitään pentua ei koskaan toimiteta.

Olethan tarkkana ilmoitusten suhteen ja jos ilmoitus tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se harvoin on! Tarkistathan myös pentueen taustojen oikeellisuuden ja kasvattajan niille tarjoamat olosuhteet ennen ostopäätöstä. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä, etkä ajaudu omalta osaltasi tukemaan pentutehtailua tai asiatonta välitystä.

Kasvattajia kehotetaan tarkkailemaan rotunsa ilmoituksia ja ilmoittamaan palvelun ylläpitäjälle välittömästi mahdollisista väärinkäytöksistä!

Rotujärjestö kehottaa pennun ostajia olemaan yhteydessä jäsenkasvattajiinsa, kun pentukuume iskee. Heidän tietonsa löytyvät nettisivuiltamme ja pentuvälittäjät opastavat myös mielellään.

Bullmastiffi

(26.7.2018)

Minä olen kaunis, iloinen ja lupaava bullmastiffin alku. Kasvismami sanoo, että virallisesti oikein Dreaming About Cassiopeia. Minä olen vailla vielä omaa rakastavaa kotia, josta löytyisi lämmin syli johonka saisin käpertyä ja saisin rapsutuksia.

Minut on jo useaan kertaan madotettu sekä sirutettu. Tietonikin löytyvät jalostustietojärjestelmästä. Eläinlääkäri sanoi, että olen täyden kympin tyttö. Mukaani saan pentukansion, muhkean penturepun sekä kasvattajan tuen loppuelämäkseni.

Hp. 1600e

Otahan yhteyttä kasvattajaani jos haluat lisätietoja.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI37511%2F18&R=157

Lisätietoja:

Laura Maajaakkola

dreamingaboutkennel@gmail.com

received_10215997255337490.jpegreceived_10215997255577496.jpeg

Bordeauxindoggi

Mastiffi

Espanjanmastiffi

Napolinmastiffi

Cane corso