Share |

Bullmastiffit & Mastiffit Ry:n jäsenkasvattajien kasvattajaruudut

Bordeauxindoggi kasvattajat

Bullmastiffi kasvattajat

Cane corso kasvattajat

Espanjanmastiffi kasvattajat

Mastiffi kasvattajat

Napolinmastiffi kasvattajat

VAROITUS!

Rotujärjestön tietoon on tullut useampi rotujemme pentuilmoituksen ns. ”kaappaus”, jossa oikeasta nettimyynti-ilmoituksesta on otettu kuvat ja tiedot pentueesta ja lisätty eri yhteystiedot sekä huomattavan edullinen hinta rodun yleiseen tasoon nähden. Pentu pitää maksaa tilille etukäteen, mutta mitään pentua ei koskaan toimiteta.

Olethan tarkkana ilmoitusten suhteen ja jos ilmoitus tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se harvoin on! Tarkistathan myös pentueen taustojen oikeellisuuden ja kasvattajan niille tarjoamat olosuhteet ennen ostopäätöstä. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä, etkä ajaudu omalta osaltasi tukemaan pentutehtailua tai asiatonta välitystä.

Kasvattajia kehotetaan tarkkailemaan rotunsa ilmoituksia ja ilmoittamaan palvelun ylläpitäjälle välittömästi mahdollisista väärinkäytöksistä!

Rotujärjestö kehottaa pennun ostajia olemaan yhteydessä jäsenkasvattajiinsa, kun pentukuume iskee. Heidän tietonsa löytyvät nettisivuiltamme ja pentuvälittäjät opastavat myös mielellään.

TIEDOTE JÄSENKASVATTAJILLE

Bullmastiffit & Mastiffit ry:n asettamat ehdot jäsenkasvattajilleen 1.1.2016 alkaen:

- Kasvattajan pitää olla Bullmastiffit & Mastiffit ry:n jäsen

- Kasvattajan pitää olla Suomen Kennelliiton jäsen

- Kasvattajan pitää olla allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumus

- Kasvattajalla pitää olla kennelnimi  (Kun rotujärjestö ja Kennelliitto ovat puoltaneet henkilön kennelnimianomusta ja se on edennyt FCI:n asti, on hänellä oikeus lunastaa kasvattajaruutu ja saada pentueensa yhdistyksen pentuvälitykseen)

Ylläolevat ehdot pitää täyttyä jäsenkasvattajaksi hakiessaan.

- Lisäksi kasvattajan tulee liittää ne kasvattiensa ostajat, jotka eivät vielä ole Bullmastiffit & Mastiffit ry:n jäseniä, sen jäseniksi (hinta on 15 €/pennun ostaja). Ulkomaisia pennunostajia ei tarvitse liittää jäseniksi, eikä myöskään sellaisia henkilöitä, jotka eivät itse jäseniksi halua.

- Pentuejäsenen pitää olla kasvattajan ilmoittama ja maksama. Maksetaan Osuuspankin tilille  IBAN: FI18 5711 1320 1339 00 ja maksuviite on 39. Pentujen yläikäraja jäsentä liitettäessä on 1 vuosi.

Huom! Kasvattajan on lähetettävä jäsensihteerille osoitteeseen bmmjasen@gmail.com lista liittämistään jäsenistä. 

Listassa pitää olla seuraavat tiedot: Pennunostajan etu- ja sukunimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tieto siitä onko kyseinen henkilö ollut aiemmin Bullmastiffit&Mastiffit ry:n jäsen sekä lupa/kielto yhteystietojen julkaisuun yhdistyksen julkaisuissa. Kasvattaja voi käyttää tämän kirjeen liitteenä olevaa taulukkoa näiden tietojen lähettämiseen. Kyseinen taulukko on ladattavissa myös yhdistyksen kotisivuilta.

Kasvattajaruudun hinta on 20 euroa/vuosi

Jäsenkasvattaja saa yhteystietonsa esille yhdistyksen kotisivuille ja yhdistyksen lehteen (4 nroa/vuosi).

Jäsenkasvattaja saa halutessaan pentueensa yhdistyksen pentuvälityslistalle ja myynti-ilmoituksen (kuvien kera) yhdistyksen kotisivuille.

Jotta kasvattaja saa rekisteröityä pentunsa edullisemmassa maksuluokassa, on yhtenä vaatimuksena rotujärjestön jäsenyys.

Kiitokseksi yhdistys tarjoaa joulumainospaikan, 1 sivu, mustavalkoisena, veloituksetta, vuoden viimeisessä lehdessä kasvattajille, jotka ovat kuluneen vuoden aikana liittäneet pennunostajansa yhdistyksen jäseniksi.

 (* muokattu 4.1.2016)

Bullmastiffit & Mastiffit ry

Jäsenkasvattajat voivat ilmoittaa muuttuneet tietonsa osoitteeseen:

bmmwebbi@gmail.com / Virpi Pitkänen