Pentuja

Kuva: Juuli Panula

Kasvattaja voi ilmoittaa pentueitaan tälle sivulle osoitteeseen: bmmwebbi@gmail.com


Ennen kuin ilmoitat pentuettasi tälle sivulle, pidäthän huolta että kasvattajaruutu on maksettu.Tarkemmat tiedot kasvattajaruudun maksamiseen löytyy täältä.


Pentueilmoitus on voimassa aina 2kk kerrallaan, jonka jälkeen ilmoitus poistetaan automaattisesti. Mikäli tarvitset pentue ilmoituksellesi lisäaikaa tai ilmoitus on vanhentunut, otathan yhteyttä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen!

Kasvattajailmoitukseen voit halutessasi liittää 1-2 valinnaista kuvaa, pentueen vanhemmista tai pennuista!


Ilmoita pentueilmoituksessa linkki vanhempien jalostustietojärjestelmään/sukutauluun, joka liitetään pentueilmoitukseen.

Pieni muistilista pentua harkitsevalle/hankkivalle

VAROITUS!

Rotujärjestön tietoon on tullut useampi rotujemme pentuilmoituksen ns. "kaappaus", jossa oikeasta nettimyynti-ilmoituksesta on otettu kuvat ja tiedot pentueesta ja lisätty eri yhteystiedot sekä huomattavan edullinen hinta rodun yleiseen tasoon nähden. Pentu pitää maksaa tilille etukäteen, mutta mitään pentua ei koskaan toimiteta.

Olethan tarkkana ilmoitusten suhteen ja jos ilmoitus tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se harvoin on! Tarkistathan myös pentueen taustojen oikeellisuuden ja kasvattajan niille tarjoamat olosuhteet ennen ostopäätöstä.

Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä, etkä ajaudu omalta osaltasi tukemaan pentutehtailua tai asiatonta välitystä. Kasvattajia kehotetaan tarkkailemaan rotunsa ilmoituksia ja ilmoittamaan palvelun ylläpitäjälle välittömästi mahdollisista väärinkäytöksistä!

Rotujärjestö kehottaa pennun ostajia olemaan yhteydessä jäsenkasvattajiinsa, kun pentukuume iskee. Heidän tietonsa löytyvät nettisivuiltamme ja pentuvälittäjät opastavat myös mielellään.

Bullmastiffi

Ei pentueita

Bordeauxindoggi

Ei pentueita

Cane corso

Vapaana 8.7.2021 syntynyt narttupentu
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.asp...
https://www.kennelrodogs.fi/pentuja/

Tiedustelut soittamalla. Luethan ohjeet kotisivuiltani.

Kennel Rodog's
Piia Tahvanainen
P. 0409347717
kennelrodogs(a)hotmail.fi

Espanjanmastiffi

Ei pentueita

Mastiffi

Ei pentueita

Napolinmastiffi

Ei pentueita