Pentuja

Kuva: Juuli Panula

Kasvattaja voi ilmoittaa pentueitaan tälle sivulle osoitteeseen: bmmwebbi@gmail.com


Ennen kuin ilmoitat pentuettasi tälle sivulle, pidäthän huolta että kasvattajaruutu on maksettu.Tarkemmat tiedot kasvattajaruudun maksamiseen löytyy täältä.


Pentueilmoitus on voimassa aina 2kk kerrallaan, jonka jälkeen ilmoitus poistetaan automaattisesti. Mikäli tarvitset pentue ilmoituksellesi lisäaikaa tai ilmoitus on vanhentunut, otathan yhteyttä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen!

Kasvattajailmoitukseen voit halutessasi liittää 1-2 valinnaista kuvaa, pentueen vanhemmista tai pennuista!


Ilmoita pentueilmoituksessa linkki vanhempien jalostustietojärjestelmään/sukutauluun, joka liitetään pentueilmoitukseen.

Pieni muistilista pentua harkitsevalle/hankkivalle

VAROITUS!

Rotujärjestön tietoon on tullut useampi rotujemme pentuilmoituksen ns. "kaappaus", jossa oikeasta nettimyynti-ilmoituksesta on otettu kuvat ja tiedot pentueesta ja lisätty eri yhteystiedot sekä huomattavan edullinen hinta rodun yleiseen tasoon nähden. Pentu pitää maksaa tilille etukäteen, mutta mitään pentua ei koskaan toimiteta.

Olethan tarkkana ilmoitusten suhteen ja jos ilmoitus tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se harvoin on! Tarkistathan myös pentueen taustojen oikeellisuuden ja kasvattajan niille tarjoamat olosuhteet ennen ostopäätöstä.

Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä, etkä ajaudu omalta osaltasi tukemaan pentutehtailua tai asiatonta välitystä. Kasvattajia kehotetaan tarkkailemaan rotunsa ilmoituksia ja ilmoittamaan palvelun ylläpitäjälle välittömästi mahdollisista väärinkäytöksistä!

Rotujärjestö kehottaa pennun ostajia olemaan yhteydessä jäsenkasvattajiinsa, kun pentukuume iskee. Heidän tietonsa löytyvät nettisivuiltamme ja pentuvälittäjät opastavat myös mielellään.

Bullmastiffi

Bordeauxindoggi

Meille syntyy bordeauxindoggi pentue elokuussa 2020. Pennuille haen roduntuntevia ja vastuullisia omistajia.

Kennel Rougerosanna
Lisätiedot:
Reetta 0465472411 tai rougerosanna@gmail.com

Cane corso

Espanjanmastiffi

Mastiffi

Napolinmastiffi