Pentuja

Kuva: Juuli Panula

Kasvattaja voi ilmoittaa pentueitaan tälle sivulle osoitteeseen: bmmwebbi@gmail.com


Ennen kuin ilmoitat pentuettasi tälle sivulle, pidäthän huolta että kasvattajaruutu on maksettu.Tarkemmat tiedot kasvattajaruudun maksamiseen löytyy täältä.


Pentueilmoitus on voimassa aina 2 kk kerrallaan, jonka jälkeen ilmoitus poistetaan automaattisesti. Mikäli tarvitset pentue ilmoituksellesi lisäaikaa tai ilmoitus on vanhentunut, otathan yhteyttä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen!

Kasvattajailmoitukseen voit halutessasi liittää 1-2 valinnaista kuvaa, pentueen vanhemmista tai pennuista!


Ilmoita pentueilmoituksessa linkki vanhempien jalostustietojärjestelmään/sukutauluun, joka liitetään pentueilmoitukseen.

Pieni muistilista pentua harkitsevalle/hankkivalle

VAROITUS!

Rotujärjestön tietoon on tullut useampi rotujemme pentuilmoituksen ns. "kaappaus", jossa oikeasta nettimyynti-ilmoituksesta on otettu kuvat ja tiedot pentueesta ja lisätty eri yhteystiedot sekä huomattavan edullinen hinta rodun yleiseen tasoon nähden. Pentu pitää maksaa tilille etukäteen, mutta mitään pentua ei koskaan toimiteta.

Olethan tarkkana ilmoitusten suhteen ja jos ilmoitus tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se harvoin on! Tarkistathan myös pentueen taustojen oikeellisuuden ja kasvattajan niille tarjoamat olosuhteet ennen ostopäätöstä.

Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä, etkä ajaudu omalta osaltasi tukemaan pentutehtailua tai asiatonta välitystä. Kasvattajia kehotetaan tarkkailemaan rotunsa ilmoituksia ja ilmoittamaan palvelun ylläpitäjälle välittömästi mahdollisista väärinkäytöksistä!

Rotujärjestö kehottaa pennun ostajia olemaan yhteydessä jäsenkasvattajiinsa, kun pentukuume iskee. Heidän tietonsa löytyvät nettisivuiltamme ja pentuvälittäjät opastavat myös mielellään.

Bullmastiffi

1.4 syntynyt pentue terveistä ja erittäin hyväluonteisista vanhemmista.

Lisätietoa pentueesta:
Kennel Bulldale
www.bulldale.net

Tiina Orava
040 520 1628

Ilm.julk. 18.4.2022

Bordeauxindoggi

Ei pentuita

Cane corso

Ei pentueita

Espanjanmastiffi

Ei pentueita

Mastiffi

Ei pentueita

Napolinmastiffi

Ei pentueita