Pentuja

Kuva: Juuli Panula

Kasvattaja voi ilmoittaa pentueitaan tälle sivulle osoitteeseen: bmmwebbi@gmail.com


Ennen kuin ilmoitat pentuettasi tälle sivulle, pidäthän huolta että kasvattajaruutu on maksettu.Tarkemmat tiedot kasvattajaruudun maksamiseen löytyy täältä.


Pentueilmoitus on voimassa aina 2kk kerrallaan, jonka jälkeen ilmoitus poistetaan automaattisesti. Mikäli tarvitset pentue ilmoituksellesi lisäaikaa tai ilmoitus on vanhentunut, otathan yhteyttä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen!

Kasvattajailmoitukseen voit halutessasi liittää 1-2 valinnaista kuvaa, pentueen vanhemmista tai pennuista!


Ilmoita pentueilmoituksessa linkki vanhempien jalostustietojärjestelmään/sukutauluun, joka liitetään pentueilmoitukseen.

Pieni muistilista pentua harkitsevalle/hankkivalle

VAROITUS!

Rotujärjestön tietoon on tullut useampi rotujemme pentuilmoituksen ns. "kaappaus", jossa oikeasta nettimyynti-ilmoituksesta on otettu kuvat ja tiedot pentueesta ja lisätty eri yhteystiedot sekä huomattavan edullinen hinta rodun yleiseen tasoon nähden. Pentu pitää maksaa tilille etukäteen, mutta mitään pentua ei koskaan toimiteta.

Olethan tarkkana ilmoitusten suhteen ja jos ilmoitus tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se harvoin on! Tarkistathan myös pentueen taustojen oikeellisuuden ja kasvattajan niille tarjoamat olosuhteet ennen ostopäätöstä.

Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä, etkä ajaudu omalta osaltasi tukemaan pentutehtailua tai asiatonta välitystä. Kasvattajia kehotetaan tarkkailemaan rotunsa ilmoituksia ja ilmoittamaan palvelun ylläpitäjälle välittömästi mahdollisista väärinkäytöksistä!

Rotujärjestö kehottaa pennun ostajia olemaan yhteydessä jäsenkasvattajiinsa, kun pentukuume iskee. Heidän tietonsa löytyvät nettisivuiltamme ja pentuvälittäjät opastavat myös mielellään.

Bullmastiffi

Bordeauxindoggi

Meille syntyi bordeauxindoggi pentue 9.8.2020 josta erittäin lupaava narttupentu on varattavissa.

Vanhemmat terveystutkittuja, terveitä ja hyväluonteisia koiria. Isänä ulkomaalainen uros ja emänä oma kasvattini: Rougerosanna Rintamalotta.

Kerron mielelläni lisää vanhemmista rougerosanna@gmail.com tai 0465472411.

Etsin roduntuntevaa, vastuullista ja aktiivista henkilöä joka ymmärtää rodun haastavan terveystilanteen. Tälle lupaavalle pennulle toivon omistajaa jolla on kiinnostusta näyttelyharrastukseen tai johonkin harrastukseen. Myöskin elämäntilanteen tulee olla sopiva uudelle pennulle. Ei ensikoiraksi.

Bordeauxindoggi

ilm. 15.8.2020

Meille syntyi bordeauxindoggin pentuja 28.7.2020. Pentueessa on kaksi narttua ja kuusi urosta.

Emä: Hölkynkölkyn Fatima FI 52457/16
Isä: Porthos House Parrot FI44873/19 - CMKU/BX/3346/17 HFH-B Normal

Pentueen sukutaulu KoiraNetissä

Minut tavoittaa sähköpostilla tai puhelimella:

Taikanovan kennel
Lea Mustonen
taikanovan.kennel@gmail.com
050 542 9316

Cane corso

Espanjanmastiffi

Mastiffi

Napolinmastiffi