Siirry suoraan sisältöön

Syyskokous

Bullmastiffit ja mastiffit ry:n syyskokous pidetään 23.10.2021 klo 12.00 (valtakirjojen tarkastus 11.30 alk.) Lohjan ABC-aseman isossa kokoustilassa, Hossanmäentie 1, Lohja. Kokouskutsu julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla www.mastiffit.com viimeistään 14 vrk ennen kokousta.

Kokouksessa pyydetään noudattamaan 1-2 metrin turvavälejä niiden henkilöiden osalta, jotka eivät saavu paikalle samassa seurueessa. Myös maskin käyttö on suotavaa, ellei siihen ole terveydellisiä esteitä. Kokouksessa tulee noudattaa riittävää käsihygieniaa niin kokoukseen tultaessa (käsien pesu), kuin kokouksen aikanakin, paikalla on käytettävissä käsidesiä ja kasvomaskeja.

Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita! Joten kokoukseen ei saa osallistua, jos on mitään koronaan viittaavia oireita, kuten yskää, nuhaa, kurkkukipua, lämmön nousua, hengenahdistusta, lihaskipua, päänsärkyä tms.

Aluehallintovirasto: yhtiökokoukset ja muut vastaavat sääntömääräiset tai lakimääräiset kokoukset, joihin lähtökohtaisesti voivat osallistua vain yhteisön jäsenet sekä kutsuttuina eräät muut, eivät ole yleisötilaisuuksia tai yleisölle avoimia tilaisuuksia kokoontumislaissa tarkoitetussa mielessä. Tämä koskee esimerkiksi asunto-osakeyhtiöitä, osakeyhtiöitä ja osuuskuntia sekä rekisteröityjä yhdistyksiä. 

Näin ollen niitä ei myöskään koske aluehallintoviraston määräämät kokoontumisrajoitukset.