Siirry suoraan sisältöön

Haluatko osallistua maksuttomaan koirien syöpäseulontatestin kehittämiseen?

Suomalainen DeepScan Diagnostics Oy kehittää syövän seulontatestiä.

”Kehitystyöhön tarvitsemme verinäytteitä. Kaikki yli 2-vuotiaat voivat luovuttaa näytteen ja jokainen luovuttanut koira saa oman tuloksen noin kuukauden kuluessa. Meillä on kohderotuja ja yksi näistä roduista on BULLMASTIFFI ja tarvitsemme noin 30–50 näytettä per rotu.”

Bullmastiffit ja Mastiffit ry haluaa auttaa näytteiden saamisessa tiedottamalla jäsenistöä ja etenkin kasvattajia tästä tutkimuksesta ja järjestettävistä näytteenotoista. Yleiset näytteenottoajat ja paikat ilmoitamme erikseen niiden varmistuttua. Haluamme korostaa, että DeepScan Diagnostics Oy tarjoaa kasvattajille ja BM kaveriporukoille kätevää ”kotikäynti” mahdollisuutta ja näin saisimme useamman näytteen samasta paikasta. Itse näytteenotto voidaan tehdä pihalla näin kesäaikaan ja se käy nopeasti kokeneelta näytteenottajalta, eikä tarvitse erikoisjärjestelyjä.

Yhteydenotot suoraan
Petra Jaakonsaari
045 66 31 603
petra@deepscandx.com
www.deepscandx.com

Toivottavasti saamme mahdollisimman monen mukaan edistämään tärkeää asiaa!

Lue lisää tästä