Siirry suoraan sisältöön

Olisiko sinulla intoa ja halua jatkaa yhdistyksen erikoisnäyttelynjärjestämistä?

Miia Katajala on luotsannut yhdistyksemme vuotuista erikoisnäyttelyämme nyt parin vuoden ajan. Hän on kuitenkin ilmoittanut luopuvansa pestistään tämän vuoden jälkeen muuttuneen elämäntilanteensa vuoksi, joten erikoisnäyttelylle haetaan uutta vetovastuullista henkilöä (näyttelytoiminkunnan puheenjohtajaa, joka kokoaa oman näyttelytoimikunnan valitsemistaan henkilöistä avukseen, rotujärjestön hallitus on myös mukana tukemassa järjestelyissä) vuoden 2024 alusta eteenpäin.

Hyvän tehtävänhoidon edellytykseksi katsotaan jonkinlainen tietämys koiranäyttelyistä, hyvät ihmissuhdetaidot, englannin kielen taito, organisointikyky sekä reipas asenne. Myös kokemus tapahtumien järjestämisestä on plussaa.

Erikoisnäyttelyn järjestäminen vaatii jonkin verran työsarkaa pitkin kalenterivuotta mutta valittu henkilö saa tehtävään hyvän perehdytyksen. Ihanne olisi jos jatkaja pääsisi mukaan jo kesän 2023 erkkariin 19.8.
Kausalaan seuraamaan aitiopaikalta mitä kaikkea erkkarin järjestämiseen liittyy.

Erikoisnäyttelyn järjestäminen on hyvin monipuolista ja mielenkiintoista joten ilmottaudu rohkeasti mikäli kiinnostuit ja koet että olet etsimämme henkilö.

Lisätiedot ja kyselyt aiheeseen liittyen:
Miia  Katajala
miia@tonigardemeister.com