Siirry suoraan sisältöön

Maksuton bullmastiffien syöpäseulontatestin näytteenotto WALK-IN

keskiviikko 9.8 klo 18-20
klo: 18:00 – 20:00

TASSUMAFIA AIRPORT VANTAA
Siipitie 10
01530 Vantaa

Haluatko auttaa DeepScan Diagnostics Oy testaamaan uutta koirien syöpäseulontatestiä? He ovat kehittäneet DNA-analyysiin perustuvan testin aggressiivisimpien syöpien havaitsemiseen verinäytteestä. Testi ei ole geenitesti eikä arvioi koiran syöpäriskiä, vaan etsii suoraan verinäytteestä merkkejä syövästä. Testaaminen on vapaaehtoista ja ilmaista ja saat koirasi osallistumisesta todistuksen, jossa kerrotaan taustatietoja testistä sekä koirasi testitulos.

Etsimme sekä terveitä että syöpädiagnoosin saaneita koiria luovuttamaan verinäytteen. Toivomme joukosta löytyvän myös veteraani-ikäisiä koiria, mutta kaikki aikuiset koirat ovat tervetulleita mukaan.

Testiä varten koirastasi otetaan vähintään 5 ml verinäyte. Koirasi voi syödä ja juoda normaalisti ennen verinäytteen ottoa. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään omistajan sähköposti ja puhelinnumero, joihin raportoimme tulokset kuukauden sisällä.

– 5ml verinäyte etujalasta
– ei ajella karvoja, ei rauhoiteta
– paikan päällä täytetään lyhyt e-lomake
– jokainen saa koirastaan tuloksen noin 1-2 kuukauden kuluessa
– ei ole poissulkevia asioita, kaikki voi luovuttaa näytteen (paitsi alaikäraja 2 vuotta)

ILMOITTAUDU NÄYTTEENOTTOON TÄSTÄ LINKISTÄ:

https://tinyurl.com/bdhc7ckv

Varsinaiset KOHDERODUT ON: staffi, tanskandoggi, amstaffi, kaikki belgit, kaikki noutajat, sheltti, rottweiler, bullmastiffi, saksanpaimenkoira, irlanninsusikoira, bokseri, bullterrierit, dobermann, sennenkoirat, beagle, leonberg ja spanielit.

Tiedustelut: petra@deepscandx.com / 045-6631603

Mikäli koirasi (rodulla ei väliä) on saanut syöpädiagnoosin niin toivomme omistajan ottavan yhteyttä. Järjestämme ilmaisen näytteen oton ihan missä päin Suomea vaan, omalla eläinlääkärilläsi. Kaipaamme tutkimukseen myös näitä näytteitä.