Siirry suoraan sisältöön

Bordeauxindoggien terveys- ja luonnekysely

Rotujärjestö Bullmastiffit ja Mastiffit ry:n alainen bordeauxindoggien jalostustoimikunta on laatinut tämän terveys- ja luonnekyselyn, jonka tarkoituksena on kerätä mahdollisimman kattavasti tärkeää tietoa rodun tilanteesta. Tietoa tullaan hyödyntämään rodun seuraavaa jalostuksentavoiteohjelmaa työstettäessä ja kyselyn vastauksista tullaan laatimaan ja julkaisemaan kooste yhdistyksen nettisivuilla ja jäsenlehdessä. Koostetta päivitetään aina, kun vastauksia on tullut useampia edellisen koosteen teon jälkeen.

Vastaaminen tapahtuu nimettömänä eikä koirakohtaisia tietoja julkaista.

Kyselyssä on yleisen terveyden lisäksi omat kysymykset uroksille ja nartuille, sekä omat osiot luonteesta, ruokinnasta ja liikunnasta. Useissa kysymyksissä voit valita useamman vaihtoehdon ja joihinkin vastaaminen on pakollista päästäksesi eteenpäin.

Mitä enemmän kyselyyn saamme vastauksia, sitä paremmin yhteenveto kertoo rodun tämänhetkisestä tilanteesta. Niimpä toivomme kasvattajien ja koirien omistajien kantavan oman kortensa kekoon rodun tilanteen kartoittamisessa ja vastaavan kyselyyn aktiivisesti.

Kiitämme vaivannäöstänne!

Linkki terveyskyselyyn