Siirry suoraan sisältöön

Maksuton kaikkien rotujen syöpäseulontatestin näytteenotto WALK-IN

Huom, katso paikkakunta, paikka ja päivämäärä tarkasti ennen ajanvarausta kalenterista. Tervetuloa!

Varkaus LempiMurre 24.11 perjantai
Kuopio Savilahti Musti ja Mirri 25.11 lauantai

Haluatko auttaa DeepScan Diagnostics Oy testaamaan uutta koirien syöpäseulontatestiä? He ovat kehittäneet DNA-analyysiin perustuvan testin aggressiivisimpien syöpien havaitsemiseen verinäytteestä. Testi ei ole geenitesti eikä arvioi koiran syöpäriskiä, vaan etsii suoraan verinäytteestä merkkejä syövästä. Testaaminen on vapaaehtoista ja ilmaista ja saat koirasi osallistumisesta todistuksen, jossa kerrotaan taustatietoja testistä sekä koirasi testitulos.

Etsimme sekä terveitä että syöpädiagnoosin saaneita koiria luovuttamaan verinäytteen. Toivomme joukosta löytyvän myös veteraani-ikäisiä koiria, mutta kaikki aikuiset koirat ovat tervetulleita mukaan.

Testiä varten koirastasi otetaan vähintään 5 ml verinäyte. Koirasi voi syödä ja juoda normaalisti ennen verinäytteen ottoa. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään omistajan sähköposti ja puhelinnumero, joihin raportoimme tulokset kuukauden sisällä.

– 5 ml verinäyte etujalasta
– ei ajella karvoja, ei rauhoiteta
– paikan päällä täytetään lyhyt e-lomake
– jokainen saa koirastaan tuloksen noin 1-2 kuukauden kuluessa
– ei ole poissulkevia asioita, kaikki voi luovuttaa näytteen (paitsi alaikäraja 2 vuotta)

ILMOITTAUDU NÄYTTEENOTTOON TÄSTÄ LINKISTÄ:
https://vello.fi/deepscan/deepscan-diagnostics

Mikäli vapaita aikoja ei ole, ota yhteyttä Petraan.

Tiedustelut: petra@deepscandx.com / 045 663 1603

Mikäli koirasi (rodulla ei väliä) on saanut syöpädiagnoosin niin toivomme omistajan ottavan yhteyttä. Järjestämme ilmaisen näytteen oton ihan missä päin Suomea vaan, omalla eläinlääkärilläsi. Kaipaamme tutkimukseen myös näitä näytteitä.