Siirry suoraan sisältöön

Bullmastiffi kasvattajille jalostuskysely

Jalostustoimikunta on laatinut kasvattajille suunnatun kyselyn jalostuksesta. Kyselyyn voivat kasvattajat vastata anonyymisti ja kysely on laadittu niin, että vastaaja voivat pysyä halutessaan täysin anonyyminä.

Tarkoitus on saada kerättyä tietoa rodun tilanteesta jalostuksen osalta ja ilman kasvattajien apua, se on mahdotonta. Kysely on tärkeä työkalu tulevaisuuteen rodullemme ja seuraavaa JTO:n laadintaa varten.

Toivoisimme, että kasvattajille tulisi tavaksi käydä täyttämässä kysely, kun pentue on maailmalle saatettu tai myös silloin, mikäli narttu on jäänyt tyhjäksi. Kyselyn voi käydä täyttämässä jo myös olemassa olevista pentueista tai astutuksista, joiden kulusta on muistikuvat vielä tai muistiinpanot. Jokainen vastaus on rodullemme tärkeä.

Toivottavasti saisimme jokaisen kasvattajan mukaan tähän tulevaisuudessa!

https://forms.gle/R725pHQS2yj5nyn16