Siirry suoraan sisältöön

Maksuton kaikkien rotujen syöpäseulontatestin näytteenotto WALK-IN

Huom, katso paikkakunta, paikka ja päivämäärä tarkasti ennen ajanvarausta kalenterista. Tervetuloa!

TULEVAT NÄYTTEENOTOT PETEN KOIRATARVIKE LIIKKEISSÄ:
Huom, katso tästä paikkakunta, paikka ja päivämäärä tarkasti ennen ajanvarausta kalenterista.

Peten Koiratarvike Raisio 6-7.01 klo: 12:00-18:00
Peten Koiratarvike Vantaa 13-14.01 klo: 12:00-18:00
Peten Koiratarvike Pirkkala 27-28.01
(la 12:00-17:00 ja su 13:00-17:00)

ILMOITTAUDU NÄYTTEENOTTOON TÄSTÄ LINKISTÄ: https://vello.fi/deepscan/

Haluatko auttaa DeepScan Diagnostics Oy testaamaan uutta koirien syöpäseulontatestiä? He ovat kehittäneet DNA-analyysiin perustuvan testin aggressiivisimpien syöpien havaitsemiseen verinäytteestä. Testi ei ole geenitesti eikä arvioi koiran syöpäriskiä, vaan etsii suoraan verinäytteestä merkkejä syövästä. Testaaminen on vapaaehtoista ja ilmaista ja saat koirasi osallistumisesta todistuksen, jossa kerrotaan taustatietoja testistä sekä koirasi testitulos.
Testiä varten koirastasi otetaan 5 ml verinäyte. Koirasi voi syödä ja juoda normaalisti ennen verinäytteen ottoa. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään omistajan sähköposti ja puhelinnumero, joihin raportoimme tulokset kolmen kuukauden sisällä.

  • 5ml verinäyte etujalasta
  • ei ajella karvoja, ei rauhoiteta
  • jokainen saa koirastaan tuloksen noin kolmen kuukauden kuluessa
  • ei ole poissulkevia asioita, kaikki voi luovuttaa näytteen (paitsi alaikäraja 2 vuotta)

Kaikki rotukoirat voivat osallistua! Etsimme tutkimukseen etenkin seniorikoiria, syöpäepäilyn tai diagnoosin saaneita sekä toivotamme aiemmin osallistuneet tulemaan uusintaan etenkin jos koira on saanut ensimmäisen tuloksen kohonneena tai rajalla.

Mikäli vapaita aikoja ei ole, ota yhteyttä Petraan.

Tiedustelut: petra@deepscandx.com / 045 663 1603

Mikäli koirasi (rodulla ei väliä) on saanut syöpädiagnoosin niin toivomme omistajan ottavan yhteyttä. Järjestämme ilmaisen näytteen oton ihan missä päin Suomea vaan, omalla eläinlääkärilläsi. Kaipaamme tutkimukseen myös näitä näytteitä.